Rafal_S Napisano 17 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2016 Na jednej stronie napis: S.ELIZABETHNa drugiej: VERGISS MEINNICHT Kształt rombu, wymiary ok. 1 x 1 cm.Może ktoś wydatuje oraz określi pochodzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 19 Czerwiec 2016 Share Napisano 19 Czerwiec 2016 przepisz a znajdziesz Niezapominajkę i ciut więcejzdravim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal_S Napisano 19 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2016 ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waldi169 Napisano 20 Czerwiec 2016 Share Napisano 20 Czerwiec 2016 http://pl.wikipedia.org/wiki/Niezapominajka znaczenie symbolicznezdravim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal_S Napisano 21 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2016 Tyle to i ja wiem, wpisałem napis do translatora. Bardziej chodziło mi o wydatowanie , pochodzenie i ew. wykonawcę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 26 Czerwiec 2016 Share Napisano 26 Czerwiec 2016 pruskie pochodzenie, XIX wiek(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.