Skocz do zawartości

Golden mask GM 1+ , GM 1+ DT czy GM3

Darnok1911

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
przymierzam się do kupna wykrywacza na kolor (monety itd. może raz na ruski rok żelastwa) i wstępnie zdecydowałem się na Golden Mask GM 1+, ale przy tym pojawił się teraz dodatkow GM 1+ DT, czyli dual tone sygnalizujący niższym tonem żelazo. Zastanawiam się nad tym czy rzeczywiście potrzebuję DT, który jest droższy i czy w praktyce ma to znaczenie (ja mam tylko doświadczenie z Jablem). Idąc dalej GM 1+ DT jest tylko 18 zł tańszy niż GM3 (teraz w promocji), który posiada ręczny balans gruntu, ale częstotliwość 8kHz, a nie 18 kHz. W tym momencie mam już po prostu burdel w głowie i czy ktoś mógłby mi rozjaśnić co tu lepiej wybrać?
  • 3 weeks later...
Napisano
Witam.
Kolego czego byś nie wybrał to nie kupuj w firmie Mocny Sygnał bo po zakupie później w razie problemów ciężko jest o jakikolwiek kontakt, po prostu cię olewają. Kupiłem u nich GM1+ i po 8 miesiącach padła ładowarka kiedy skontaktowałem się tel. ze sklepem poprosili o mail z zamówieniem co też zrobiłem i od tej pory (3 tygodnie) brak kontaktu a moje tel. odrzucają albo nie odbierają. Swoją drogą GM1+ jest całkiem niezły lecz wymaga osłuchania. Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie