Karorrr Napisano 13 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2016 Siemka.Szuka pierwszego sprzętu, jak widać budżet mały, poszukiwania będą na miejscach po starych bunkrach, okopach, pola z nimi związane etc.Raczej czyste tereny.Pulsar 4, Jabel 267, Bounty Hunter - w necie są takie modele : Fast Tracker, Tracker, Quick Silver, Pioneer VLF. Wszystko używki, który z tych ewentualnie mógłbym zakupić ? Proszę tylko bez takich że garret ace etc. bo wiem że one są lepsze ale na chwilę obecną wybór jest z tych i proszę o odp co do tych, na który można w drodze wyjątku spojrzeć" ?Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 8 Wrzesień 2016 Share Napisano 8 Wrzesień 2016 Wiem ze mnie zaraz zakrzyczą ale sam posiadam PULSARA IV i jestem bardzo zadowolony :) Jeśli szukasz militarki to jak najbardziej godny polecenia :) Jak każdy wykrywacz drobnicę też znajdzie ,ale fakt nakopać to się na początku nakopiesz !!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.