xavi Napisano 8 Czerwiec 2016 Autor Napisano 8 Czerwiec 2016 Witam,Zastanawiam się nad kupnem jednego z powyższych wykrywaczy. Jak to bywa wszystkie mają swoje plusy i minusy, a zdania na różnych forach mocno się różnią. Jako że nie miałem styczności z żadnym z tych wykrywaczy, a obecnie jestem za granicą i nie mam możliwości podjechać do niektórych z Was, którzy te wykrywacze mają, to chciałbym zadać kilka pytań do osób bardziej doświadczonych. Który wykrywacz ma najlepsze zasięgi na pola i lasy, który na tereny podmokłe i plaże? Który jest najlepszy (zasięgi) na monety, który na złote łańcuszki i obrączki, a który na militarkę?Z góry dzięki za informację!
Kopacz1980 Napisano 16 Czerwiec 2016 Napisano 16 Czerwiec 2016 Deusa pod uwage nie bierz dobrze radze. Zastanow sie miedzy whitesem a minelabami. V3i bedzie lepsza na militarke i bardziej uniwersalna. Zasiegowo na standardowej cewce jest niezle a na wiekszej nel/detech jest bardzo dobrze
kijow Napisano 19 Czerwiec 2016 Napisano 19 Czerwiec 2016 Bierz whitsa spectre będziesz musiał ją opanować ale nie ma lepszej kosy na rynku
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.