Joorkan Napisano 1 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Witam,dzisiaj doczyściłem fant, który jak byłem pewien jest zwyczajnym guzikiem. Okazało się, ze tam, gdzie powinno być uszko widnieje rysunek kufla. Nie jestem już pewien, czy to guzik, może jakiś żeton?Śr. 23 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joorkan Napisano 1 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2016 Druga strona typowo guzikowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joorkan Napisano 23 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2016 Podbijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 23 Czerwiec 2016 Share Napisano 23 Czerwiec 2016 żeton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joorkan Napisano 23 Czerwiec 2016 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2016 A jakieś źródło, coś? Też myślałem, że może żeton, ale druga strona dziwnie zaokrąglona jakby guzik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 23 Czerwiec 2016 Share Napisano 23 Czerwiec 2016 taki żeton piwny jak twój widziałem tylko raz własnie z informacją że jest to żeton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.