sined Napisano 8 Maj 2016 Autor Napisano 8 Maj 2016 Główne poszukiwania pola czasami las i plaża ale głównie łąki pola . Na stawiam się na odznaczenia monety ogółem drobnice. Mam 4000k do wydania . Dodam że aktualnie mam Gareta gti2500 ale jest strasznie ciężki i wypady na dłużej niż 2h są uciążliwe .
sined Napisano 8 Maj 2016 Autor Napisano 8 Maj 2016 Myślałem poważnie nad minelab safari jeszcze nie mogę się zdecydować a z tym sprzętem będę spacerował ze dwa lata . Ważną jest możliwość reklamowania sprzętu
Krakowiak2000 Napisano 10 Maj 2016 Napisano 10 Maj 2016 Pewnie Kijow nie mial ani Deusa ani Fishera,ale lubi sobie popisac :D Konkrety jakies napisz,porownaj te sprzety jak juz chcesz poradzic.
sined Napisano 12 Maj 2016 Autor Napisano 12 Maj 2016 Jednak wyszła nieoczekiwana zmiana i kieruje się w minelab e-trac :)
kijow Napisano 18 Maj 2016 Napisano 18 Maj 2016 Krakowiak akurat miałem do czynienia z deusem i f75 i wiem co piszę w porównaniu z tobą jak latałem z wykrywaczem po biesach to ty po lutowiskach biegałeś z pielucha
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.