(+) Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Dokładnie żele i skargi prywatnie i skierowane pod właściwy adres!!!Napisz do mnie maila to przekonasz się, że nie jestem tym o kim myślałeś.(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 a móglbys moi podesłac fotke tej repliki mausa z Gd z optyką oraz jej orientacyjną cene?bo jak ma juz sie w to bawić to wiernie bawić.pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Mosin ma jedną zaletę jest do niego dostępnych na naszym rynku sporo części możliwych do wykorzystania podczas budowy repliki, które nie są nieistotnymi częściami broni. Można do niego kupić kompletny montaż i celownik optyczny w przyzwoitym stanie – całość można złożyć za niewielkie w porównaniu z mauserem pieniądze.(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 a czy wiesz moze czy ten mayser to na jkies hukowe czy tylko psztrykająca kopia?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Jak na razie ani hukowa ani pstrykająca.Ale w przyszłości kto wie - ale koszty będą większe.Możesz zastanowić się też nad repliką K98k wykonaną przez Marushina lub Tanakę, fajne, legalne i można sobie kuleczkami postrzelać ;-) Do Tanaki jest nawet coś w stylu celownika Zf41Cena w Polsce w sklepie Marushina ok. 1600złTanaki ok. 2000zł i celownik ok 250-300złTo linki do stron o replikach mauserów firmy Marushin (to ten z niby nabojami) i Tanaka. http://www.geocities.jp/yasurarin/kar98k/kar98k.htmlhttp://flitz.web.infoseek.co.jp/MarusinKar98k.htmlhttp://www.combat2000shop.com/combat2000/airgun/other_guns/sinpers/98ks/98k.htmhttp://www.arniesairsoft.co.uk/reviews/tanaka_kar98k/tanaka_kar98k_review.htmhttp://www.arniesairsoft.co.uk/reviews/tanaka_kar98k/tanaka_kar98k_review2.htm(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 sanshin wysłałem do Ciebie maila - doszedł?(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 a mógłbyś wrzucić na forum fotki tego mausa Z gd?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 www.modelguns.co.uk jest replika mausa za na boje hukowe jeszcze nie wim za ile ale chyba se ją sprowadze a jak nie to mozę wezme se mosina.pzdrSanshinp.s ale podrzuć fotki tego mausa na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Doszedł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 e-mail z fotkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 mail do mnie od (+) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 doszedł ten mail.piękna replika.chyba se zamówie.ile na nią czekałeś tj na wykonanie?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 z tego co rozmawialem z wykonawcą to samo ok 15 godzin roboczych taka zabaweczka bez optyki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Mam ją już trochę czasu i nie pamietem dokładnie ile czekałem na wykonanie, napisz pod adres mailowy który Ci podałem, możesz nie uzyskać odpowiedzi od razu bo adresat nie ma stałego dostępu do netu - okres oczekiwanie może być różny w zależności od tego co wytwórca ma a warsztacie"(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 optyka i montaż we własnym zakresie - mogę służyć konsultacją :-)(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 a za ile go kupiłes z Gd?Sanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Nasza grupa daje teraz takie robić i wychodzi ok 600 od sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
(+) Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 Replika K98k ze strony http://www.modelguns.co.uk nie koniecznie musi strzelać amunicją hukową, może to być wersja no blank fire. Na razie nie ma do niej żadnego opisu. Ale cena będzie pewnie wysoka jak na nasze warunki np. Garand M1 595£ nie licząc kosztów przesyłki i innych opłat czyli około +\- 4165 zł - jeśli dobrze przeliczyłem.Koszt mojej repliki hmm... miałem sporo swoich części tak że dorobiona została tylko lufa i komora zamkowa i jak dobrze pamiętam pozyskałem to w handlu wymiennym, coś za coś.(+) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 jak 600 od sztuki to bardzo przystępnie a powiedz mi ona jakoś pstryka czy jak działa?pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 3 Kwiecień 2004 Share Napisano 3 Kwiecień 2004 ona tylko wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 3 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 3 Kwiecień 2004 aha rozumiem.sanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.