lysy452 Napisano 25 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2016 witam zdjęcie zapożyczone z neta,jednak mam identyczny żeton ,który ma inne bicie niż na zdjęciu moje jest P P bądź R P słabo czytelne,może ktoś się orientuje z jaka to miejscowość-miasto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 25 Kwiecień 2016 Share Napisano 25 Kwiecień 2016 Te litery na żetonie to nie nazwa miejscowości tylko inicjały emitenta..pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy452 Napisano 28 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2016 ok luzik sadziłem ze to ma związek z danym miastem itp,wiec emitera szukać po inicjałach w okolicznych miejscowościach ?czym się sugerować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 29 Kwiecień 2016 Share Napisano 29 Kwiecień 2016 Imieniem i nazwiskiem właściciela majątku ziemskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoAr Napisano 29 Kwiecień 2016 Share Napisano 29 Kwiecień 2016 lub gospody, restauracji, fabryki, browaru hotelu itp. Szanse na pełną i pewną identyfikację wątpliwe.PozdrawiamAG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.