kubatarn Napisano 14 Kwiecień 2016 Autor Napisano 14 Kwiecień 2016 Witam! Szukam nowego wykrywacza do 2000 zł, w zeszłym tygodniu byłem w Vikingu i sprzedawca polecił mi trzy wykrywacze umieszczone w temacie. Najbardziej od początku interesował mnie EuroACE, dwa pozostałe sprzęty zostały mi polecone w Vikingu (podobno mają lepszą dyskryminację). Zastanawiam się nad kupnem kompletu EuroACE + dodatki i pinpointer (stąd cena zawyżona do 2000 zł). Dlatego też moje pytanie: który z wykrywaczy byście mi polecili i czy warto jest dopłacić do pinpointera (w zestawie oszczędzę na nim 200 zł). Szukam wykrywacza o dobrych możliwościach w tej cenie, ale niezbyt skomplikowanego w obsłudze (wcześniej miałem tylko bounty huntera quick silver). Z góry dziękuję za pomoc.
poszukiwacz39 Napisano 17 Kwiecień 2016 Napisano 17 Kwiecień 2016 Witam,miałem ten sam dylemat co Ty i brałem pod uwagę te wykrywki, po przeczytaniu i obejrzeniu filmików jeden mętlik tylko,chodziłem z ace 150 ale mój wybór padł na makro racer i mogę powiedzieć że nie żałuję zakupu sprzęt czuły szybki, głęboki i co najważniejsze prosty w obsłudze, z resztą sporo jest w necie o tym,polecam pooglądać filmiki.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.