buczerx Napisano 4 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Witam, prosiłbym o identyfikacje tej monety, za wszelkie informacje dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczerx Napisano 4 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senemedar Napisano 4 Kwiecień 2016 Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Połowa Dirhema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczerx Napisano 4 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 4 Kwiecień 2016 Dzięki za info, z tego co wyczytałem monety te były środkiem płatniczym na naszych terenach w 7-11 wieku. Niestety nie mogę odszukać monety takiej samej jak moja, dlatego zwracam się z jeszcze jedną prośbą o datowanie tej. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.