batoni Napisano 31 Marzec 2016 Autor Share Napisano 31 Marzec 2016 Witam!Proszę o wydatowanie i określenie stopnia rzadkości medalika. Z góry dzięki za pomoc!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batoni Napisano 31 Marzec 2016 Autor Share Napisano 31 Marzec 2016 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batoni Napisano 31 Marzec 2016 Autor Share Napisano 31 Marzec 2016 uszko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MusicURlooking4 Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Na samym dole tej strony www.terranea.it/archeo/medaglie01.htm są dwa podobne do Twojego. Tylko, że Twój jakby ładniejszy i różni się napisem na stronie z Matką Boską. Być może kopia takiego włoskiego XVII-wiecznego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batoni Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Dzięki Kolego!Dlaczego uważasz, że mój to kopia? Może odmiana tamtego medalika...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MusicURlooking4 Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Oczywiście nie przesądzam, to tylko moje subiektywne odczucie (mój błąd, że nie napisałem tego od razu)na podstawie stanu zachowania Twojego medaliku w porównaniu do tamtych dwóch, także potraktuj tą opinię jako zachętę do dalszych dociekań a nie stwierdzenie stanu faktycznego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batoni Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Ok rozumiem. Wydaje mi się, że mój medalik jest również z tego samego okresu co tamte a stan zachowania mojego jest wynikiem środowiska w jakim przebywał.Dziękuję za zainteresowanie i pomoc!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MusicURlooking4 Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Nie ma za co ;) Z ciekawości zapytam czy mógłbyś powiedzieć co to za środowisko w jakim przebywał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batoni Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Miejsce o małej wilgotności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 2 Kwiecień 2016 Share Napisano 2 Kwiecień 2016 XVII-XVIII wiek, brąz odlew, piękny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batoni Napisano 2 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 2 Kwiecień 2016 Dziękuję bardzo!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.