Skocz do zawartości

jaki wykrywacz kupić?

Andrzej75

Rekomendowane odpowiedzi

witam. przymierzam sie do kupna jakiegos sprzetu. interesuje mnie głownie poszukiwanie monet i drobnicy. pomozcie w wyborze. na oku mam kilka propozycji adekwatnych do budzetu:

1. Armand Prospector 3
2. Teknetics Eurotek PRO
3. Fisher F22
4. White's Coinmaster
5. BOUNTY HUNTER DISCOVERY 2200

ktory z tych najlepszy, najbardziej wytrzymaly. a moze z troche tanszych bedzie tak samo dobry? słucham propozycji. rowniez tych troche drozszych.

ja kupiłem F22 szatan może to nie jest ale wyniki podczas poszukiwań mnie zadowalaja daje rady współczesny grosz czy boratynke z ok 15cm zbiera wiec nie ma tragedi trzeba troche pochodzic by poznac maszynke ale jestem zadowolony pozdrawiam.

Panowie a powiedzcie mi czym sie kierowac przy zakupie takiego wykrywacza? Czestotliwoscia pracy? Czy moze wielkościa sondy?

Gdzies wyczytałem zeby nie kupowac wykrywacza z automatycznym srojeniem do gruntu. Jaki to ma wpływ?

Do tej pory chodziłem na typowym PI na militarke i nie wiem na co zwrocic najwiekszą uwage.

Osobiscie nie jestem przekonany do wykrywek z wyswietlaczami, a bez wyświetlacza jest tylko Armand. Czy wyswietlacz jest pomocny przy dyskryminacji" obiektu?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie