Andrzej75 Napisano 24 Marzec 2016 Share Napisano 24 Marzec 2016 witam. przymierzam sie do kupna jakiegos sprzetu. interesuje mnie głownie poszukiwanie monet i drobnicy. pomozcie w wyborze. na oku mam kilka propozycji adekwatnych do budzetu:1. Armand Prospector 32. Teknetics Eurotek PRO3. Fisher F22 4. White's Coinmaster5. BOUNTY HUNTER DISCOVERY 2200ktory z tych najlepszy, najbardziej wytrzymaly. a moze z troche tanszych bedzie tak samo dobry? słucham propozycji. rowniez tych troche drozszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DziaBeł Napisano 26 Marzec 2016 Share Napisano 26 Marzec 2016 ja kupiłem F22 szatan może to nie jest ale wyniki podczas poszukiwań mnie zadowalaja daje rady współczesny grosz czy boratynke z ok 15cm zbiera wiec nie ma tragedi trzeba troche pochodzic by poznac maszynke ale jestem zadowolony pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej75 Napisano 28 Marzec 2016 Autor Share Napisano 28 Marzec 2016 Panowie a powiedzcie mi czym sie kierowac przy zakupie takiego wykrywacza? Czestotliwoscia pracy? Czy moze wielkościa sondy?Gdzies wyczytałem zeby nie kupowac wykrywacza z automatycznym srojeniem do gruntu. Jaki to ma wpływ?Do tej pory chodziłem na typowym PI na militarke i nie wiem na co zwrocic najwiekszą uwage. Osobiscie nie jestem przekonany do wykrywek z wyswietlaczami, a bez wyświetlacza jest tylko Armand. Czy wyswietlacz jest pomocny przy dyskryminacji" obiektu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.