Skocz do zawartości

wykrywacz Fides

kambodza1992

Rekomendowane odpowiedzi

Wykrywacz się ukazał miesiąc temu a Ty co oczekujesz że pół Polski już go posiada. Poczytaj posty o Solfernusie to powinno wyrobić Ci trochę zdanie co może zaoferować Fides.
Ja na innym forum pisałem trochę o Fidesie, moje zdanie już znasz :)
Pozdrawiam Brodkasz

Nie dziwi mnie że pytasz, dziwi mnie że oczekujesz opinii o sprzęcie który dopiero się ukazał. Nawet jeśli ktoś kupił to co ma Ci napisać jak dopiero się go uczy,że jest ładny :)
Na w miarę rzetelne opinie należy poczekać jak wykrywacz trochę popracuje w polu, właściciele go poznają.
Ja mam go już ze dwa miesiące i jak już gdzieś pisałem, jestem z niego na razie bardzo zadowolony. Używałem przed nim Solfernusa i o ile spełniał on moje oczekiwania to w Fidesie można dużo bardziej wyżyłować ustawienia a co za tym idzie uzyskać większą głębokość wykrywania naprawdę małych przedmiotów :)
Pozdrawiam Brodkasz.

Witam!!
Jam tu młody ale szukam czegoś co ciekawe i sprawne do gleby. Pen el..k ma nowego Fidesa i tak się zastanawiam czy go pozyskać ponieważ w jego cenie można mieć solfa z dwoma cewkami. Co lepsze?
Wiadomo, że nie można mieć wszystkiego na raz ale coś doradzicie???

Witam
Kambodza postaram się zrobić taki test, nawet dla własnej ciekawości, tylko nie mogę powiedzieć kiedy. Będę miał czas zrobię nie będę, będziesz musiał poczekać :(
W czasie szukania Fidesem jak i Solfernusem zdarza mi się kopać dziwne sygnały, które po wykopaniu okazują się kolorem i złomem :) Także można odróżnić sygnał koloru leżącego przy złomie, choć nie jest on czysty jak przy samym kolorze :)
Pozdrawiam Brodkasz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie