jfkl Napisano 20 Marzec 2016 Autor Share Napisano 20 Marzec 2016 Poczytalem rozne tematy na tym forum i chyba zaden nie pasuje" idealnie do mojej sytuacji.Prosze wiec doswiadczonych poszukiwaczy o pomoc w wyborze detektora.Bede go uzywal tylko kilka razy w roku a cena nie odgrywa znaczenia. Szukam sprzetu na tzw. drobnice/kolor,(czy jak tam to jeszcze nazywacie). Musi spelniac nastepujace kryteria - podaje w kolejnosci ich waznosci dla mnie:1.doskonale/bardzo dobre osiagi2.praca w kazdym terenie, lacznie z brodzeniem w wodzie slodkiej/slonej.3.w miare prosta obsluga(nie wymagajaca lat doswiadczenia)4.w miare niezawodny/bezawaryjny 5.nie za ciezki i dobrze zbalansowany.Co najlepszego spelniajacego te kryteria mozecie mi polecic.Bede zobowiazany za pomoc i podzielenie sie swoja wiedza i doswiadczeniem, Jan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jfkl Napisano 20 Marzec 2016 Autor Share Napisano 20 Marzec 2016 Zapomnialem dodac ze sprzetu bede uzywal tylko latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ginerus Napisano 23 Marzec 2016 Share Napisano 23 Marzec 2016 A może xp deus z anteną podwodną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.