Nikita Napisano 13 Marzec 2016 Autor Share Napisano 13 Marzec 2016 Witam. Chciałem was prosić o pomoc w id. Nie jestem do końca przekonany czy jest to guzik. Z tyłu w środku coś jest. Nie wiem. Znalezione na Mazowszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita Napisano 13 Marzec 2016 Autor Share Napisano 13 Marzec 2016 Fot. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita Napisano 13 Marzec 2016 Autor Share Napisano 13 Marzec 2016 Fot 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita Napisano 14 Marzec 2016 Autor Share Napisano 14 Marzec 2016 Tak jak myślałem będzie z nim problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek.Ant. Napisano 14 Marzec 2016 Share Napisano 14 Marzec 2016 Resztki guzika dla Policji Państwowej wzór 1920.Były niemal półkoliste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikita Napisano 14 Marzec 2016 Autor Share Napisano 14 Marzec 2016 Dziękuję. To ten bank. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.