bartek13380 Napisano 16 Luty 2016 Autor Share Napisano 16 Luty 2016 ostatniego razu rozkładając wykrywacz zbyt dynamicznie odłączałem cewkę od wykrywacza i urwałem kabel od wtyku problem mam natury takiej że nie wiem co do czego zlutować jest 5 pinów i tylko 3 kable jeden zielony i dwa białe może ktoś jest obeznany w temacie tego problemu i umiał by mi pomóc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek13380 Napisano 16 Luty 2016 Autor Share Napisano 16 Luty 2016 dodam że wcześniej przegrzebałem cały internet i nie znalazłem odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pinio_77 Napisano 17 Luty 2016 Share Napisano 17 Luty 2016 Witam Oto rozrysowany wtyk mam nadzieje że będzie pomocnePozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek13380 Napisano 17 Luty 2016 Autor Share Napisano 17 Luty 2016 Właśnie dzisiaj podczas naprawy znalazłem ten schemat Wielkie dzięki Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.