raafaello85 Napisano 13 Luty 2016 Autor Share Napisano 13 Luty 2016 Witam wszystkich. teraz o mnie,pochodze z okolic zamoscia i zaczynam coraz bardziej interesowac sie eksplaracją, wiec postanowiłem napisac do kolegów po fachu,co sądzą o wykrywce 'salamandra vlf 5 khz' co powiecie o nim? ja taki posiadam juz dosyc długo ale bardzo mało pracowałem z nim i mało go znam, znalazłem kilka fantow ale niewiem ile nie znalazłem. jesli ktos ma taki sprzet chetnie poczytam na jego temat i czy warty jest uwagi, moge sie spotkac z kims z okolic zamoscia na małe odkrycia i porownac dzialanie wykrywek, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ds141516 Napisano 20 Kwiecień 2017 Share Napisano 20 Kwiecień 2017 witam też jestem z Zamościa i zastanawiam się nad salamandra prosiłbym właściciela takiego wykrywacza o kontakt na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.