adrian88rr Napisano 11 Luty 2016 Autor Share Napisano 11 Luty 2016 WitamProsze o potwierdzenie autentycznosci monetek ze zdjec.Dzieki, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian88rr Napisano 11 Luty 2016 Autor Share Napisano 11 Luty 2016 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 co ty wcn sprawdzasz ,no to już grubo ja tam lipy nie widziałem i nie wieże że zobaczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 już pomijam że nawet nie raczyłeś podać żródła zdjęć tylko bezczelnie wkleiłeś ich foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian88rr Napisano 11 Luty 2016 Autor Share Napisano 11 Luty 2016 Niedawno byla moneta z potwierdzeniemm a okazala sie falsem wiec pytam. Opisu fals nie bylo w tytule. Ja nigdy sie z tym nie spotkalem, tylko sprawdzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian88rr Napisano 11 Luty 2016 Autor Share Napisano 11 Luty 2016 Po co mialem podawac zrodlo, jezeli jest na foto?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 a z przyzwoitości ,etykiety ,kultury .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 11 Luty 2016 Share Napisano 11 Luty 2016 aaa no i przeca ktoś te foty robił i nie życzy sobie żeby były wykorzystywane ot bo tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian88rr Napisano 11 Luty 2016 Autor Share Napisano 11 Luty 2016 Ok. bede mial to na uwadze, tak na przyszlosc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.