nz Napisano 28 Luty 2016 Napisano 28 Luty 2016 ...i na koniec.Mimo ,że to 4 a nie 2/3 koła kto fajny klimat.Pozdr
Klemens Forel Napisano 29 Luty 2016 Autor Napisano 29 Luty 2016 Witaj Nz zdjecia swietne tyle ze pochodzą z włamania do prywatnej kolekcji. Kiedyś zamieściłem kilka z nich.Pewien kolekcjoner przez HansaDkw-e poprosil o usuniecie tych zdjec wiec dzieki uprzejmosci moderatora je wywalilismy.Jezeli wlasciciel kolekcji (z Francji) sobie tak zazyczyl trzeba to uszanowac tak wiec Nz nie wrzucaj fot z tego miejsca mimo ze do zawalu doprowadzaja:)Serdecznie Cie Nz pozdrawiam szukaj dalej ciekawostek i wrzucaj...DO MODERATORA:usuń wpisy ze zdjeciami nz
niko_pn Napisano 29 Luty 2016 Napisano 29 Luty 2016 Witam, skierowali mnie tu koledzy z innego działu - szukam pomocy przy identyfikacji silnika.Jest to dwusów o pojemności 175 (chyba), wyjście na 2 tłumiki, tłok z deflektorem.Oznaczenia na karterze: 21333" oraz 2", 175V".Na cylindrze symbol - literki M" i W" w kółku ok 10mm.Nr cylindra 6010"Z góry dziękuję za jakiekolwiek choćby poszlaki.
niko_pn Napisano 29 Luty 2016 Napisano 29 Luty 2016 Popełniłem literówkę! na cylindrze jest M" i E" - widoczne zbliżenie na 1 zdjęciu.
nz Napisano 29 Luty 2016 Napisano 29 Luty 2016 Witam,Na pejsbuku info brak,że coś z nimi nie tak i dostęp publiczny, ale oczywiście i ja się przyłączam do prośby Klemensa o usunięcie tych zdjęć i wpisów od 26 lutego do 28 lutego...choć mi serce krwawi:).pozdrawiam nz
Klemens Forel Napisano 4 Marzec 2016 Autor Napisano 4 Marzec 2016 Podstodolniak Rosja lata 80 te? Indian
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.