LeoN_39-45 Napisano 31 Marzec 2004 Autor Share Napisano 31 Marzec 2004 Moj problem polega ze jestem po rozrzucany wciagu roku po paru miastach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Kwiecień 2004 Share Napisano 2 Kwiecień 2004 witamwitam jesze w tamtym roku były spotkania(ja uczestniczyłem)ale w tym chyba nic niema.......a szkoda.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 5 Kwiecień 2004 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2004 Tylko tyle sie odezwalo osob to troche nie mile ale oki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasradocha7 Napisano 14 Czerwiec 2004 Share Napisano 14 Czerwiec 2004 witamMoże warto by pomysleć nad taką grupą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rybciak Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 Jestem 3x ZA!!! Lato, piwka można byłoby się napić i pogadać, a może i czasem gdzieś razem wyskoczyć.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magach7 Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 mm- nie mogę sie z Tobą na maila skontaktować! Dałoby radę jeszcze w ten weekend gdzieś pojechać razem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 cze tez jestem z wawki i fajnie bylo by sie styknac na wykopkach lub pifffku lub1i2; mysle ze i tak sie czasem widujemy z daleka pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzasiek Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 pomysł trafnyjakby cuś się trafiło jestem nurkiem i mam dobrą ekipkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Witam.Jakby sie dograło kilka osób to można by się umawiać np. na bazarku na Kole w niedzielę o stałej porze w stałym miejscu w celu omówienia np. wspólnych wypadów.PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Witam.Jakby sie dograło kilka osób to można by się umawiać np. na bazarku na Kole w niedzielę o stałej porze w stałym miejscu w celu pogadania, omówienia np. wspólnych wypadów itp.PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 cze chyba nie damy rady bo lecimy na wykopki za wawe [we 3] pzdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 znaczy sie z przyjemnoscia ale w innym terminie :}pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 12 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2004 wiatm grupe i jak kto jest gotow dla zainteresowanych podaje maile ogonek3@o2.pl ogonek4@o2.pl ogonek5@o2.pl pozdrawiam i czekam na jaks odp albo na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominic Napisano 19 Wrzesień 2004 Share Napisano 19 Wrzesień 2004 cze jak ktos ma chec to wypad w pondz z rana pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Jezeli idzie o mnie to nadal jestem w koszalinie i nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 24 Wrzesień 2004 Jezeli idzie o mnie to nadal jestem w koszalinie i nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 cze w piatek z rana oki9 w z zwiazku z taaak zwanym zalamaniem pogody chcemy bryknac gdzies na pare godz i trafic pare fajnych fantow [popierdolek jak pisze ---bjar1]przed zima,chetnych z wawy i okolic zapraszam pzdr ps dawno nie bylem- rano:}sa 2 miejscA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.