szrek64 Napisano 19 Listopad 2015 Autor Share Napisano 19 Listopad 2015 Pytanie, czy należał do piechoty, kawalerii, czy innej formacji? Pierwszy raz znalazłem taki guziczek z numerem pułku, więc się ucieszyłem. Znalezione pod Wrocławiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szrek64 Napisano 19 Listopad 2015 Autor Share Napisano 19 Listopad 2015 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 19 Listopad 2015 Share Napisano 19 Listopad 2015 Prawdopodobnie najbardziej dociekliwe opracowanie w internetach:http://www.buttonarium.eu/135/pruskie-guziki-regimentowe-z-przelomu-xviii-i-xix-wieku-listopad-2014-r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szrek64 Napisano 19 Listopad 2015 Autor Share Napisano 19 Listopad 2015 Dziękuję za odpowiedź, tego artykułu wcześniej nie czytałem ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 19 Listopad 2015 Share Napisano 19 Listopad 2015 Cieszę się, że mogłem pomóc, pozdrawiam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.