danielsspl Napisano 11 Listopad 2015 Autor Napisano 11 Listopad 2015 witam ktoś wie co to za plomba ?
danielsspl Napisano 13 Listopad 2015 Autor Napisano 13 Listopad 2015 druga strona ktoś coś wie na temat takiej plomby z góry dziękuję
protazy Napisano 13 Listopad 2015 Napisano 13 Listopad 2015 tylko jedna strona jest dobrze widoczna na tych zdjęciach, cyfra 1. Postaraj się o lepszą fotkę drugiej strony, ewentualnie wychwyć kilka liter i napisz, ja też zbieram plomby, i te czytelne staram się identyfikować i zazwyczaj w wyszukiwarce google, jest tam sporo na temat plomb.
protazy Napisano 14 Listopad 2015 Napisano 14 Listopad 2015 Czym czyściłeś, bo ja używam dremelka i szczotki o bardzo delikatnym włosiu, to tak z ciekawości, a zdjęcia nie wnoszą nic poza dobrze widocznymi cyframi. Masz tu link do ciekawej stronki i szukaj, ja mam swoje fanty do ogarnięcia ;-)http://myvimu.com/search?query=plomba&limit=60&page=4
Schivelbein Napisano 15 Listopad 2015 Napisano 15 Listopad 2015 WitamWygląda na zwykłą plombę towarową z worków z jakimś towarem ;>. Parę sztuk zalazłem na poletkach.Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.