danielsspl Napisano 11 Listopad 2015 Autor Share Napisano 11 Listopad 2015 witam ktoś wie co to za plomba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielsspl Napisano 13 Listopad 2015 Autor Share Napisano 13 Listopad 2015 druga strona ktoś coś wie na temat takiej plomby z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protazy Napisano 13 Listopad 2015 Share Napisano 13 Listopad 2015 tylko jedna strona jest dobrze widoczna na tych zdjęciach, cyfra 1. Postaraj się o lepszą fotkę drugiej strony, ewentualnie wychwyć kilka liter i napisz, ja też zbieram plomby, i te czytelne staram się identyfikować i zazwyczaj w wyszukiwarce google, jest tam sporo na temat plomb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielsspl Napisano 14 Listopad 2015 Autor Share Napisano 14 Listopad 2015 po oczyszczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protazy Napisano 14 Listopad 2015 Share Napisano 14 Listopad 2015 Czym czyściłeś, bo ja używam dremelka i szczotki o bardzo delikatnym włosiu, to tak z ciekawości, a zdjęcia nie wnoszą nic poza dobrze widocznymi cyframi. Masz tu link do ciekawej stronki i szukaj, ja mam swoje fanty do ogarnięcia ;-)http://myvimu.com/search?query=plomba&limit=60&page=4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 15 Listopad 2015 Share Napisano 15 Listopad 2015 WitamWygląda na zwykłą plombę towarową z worków z jakimś towarem ;>. Parę sztuk zalazłem na poletkach.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielsspl Napisano 15 Listopad 2015 Autor Share Napisano 15 Listopad 2015 dzięki za pomoc pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.