protazy Napisano 3 Listopad 2015 Share Napisano 3 Listopad 2015 Witam, znawców taki guziczek mi się trafił litery ML Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protazy Napisano 3 Listopad 2015 Autor Share Napisano 3 Listopad 2015 i to coś, nie wiem czy to guzik, czy przypinka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w_brew Napisano 3 Listopad 2015 Share Napisano 3 Listopad 2015 Milicja Ludowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protazy Napisano 3 Listopad 2015 Autor Share Napisano 3 Listopad 2015 druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 4 Listopad 2015 Share Napisano 4 Listopad 2015 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=642873#727185 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
protazy Napisano 4 Listopad 2015 Autor Share Napisano 4 Listopad 2015 No i fajnie, pochodzenie guzika ML ustalone, a co do tego drugiego przedmiotu, może macie jakieś pomysły, nie dałem zdjęcia porównawczego, ale na wielkość to 5 groszy współczesne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.