bors74 Napisano 5 Październik 2015 Autor Share Napisano 5 Październik 2015 Proszę o poradę, czy taką monetę jak grosz praski, należy zabezpieczyć wazeliną kosmetyczną i czy można ją trzymać w kapslu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 6 Październik 2015 Share Napisano 6 Październik 2015 Najpierw daj zdjęcia żebyśmy wiedzieli jak wygląda bo może michał nie trzeba robić. Napisz też oczywiście czy ją w czymś moczyłeś itp jak ma ci ktoś odpowiedzieć jak nic nie ma. Teraz ci mogę powiedzieć że generalnie wazeline to się stosuje gdzie indziej ;) jak już to paraloid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manierka Napisano 6 Październik 2015 Share Napisano 6 Październik 2015 Sorki miało być nic nie trzeba robić program mi zmienił;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bors74 Napisano 6 Październik 2015 Autor Share Napisano 6 Październik 2015 Wrzucę fotki w niedziele. W niczym nie moczyłem tylko przemyłem w mydle.Dzięki manierka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bors74 Napisano 12 Październik 2015 Autor Share Napisano 12 Październik 2015 Awers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bors74 Napisano 12 Październik 2015 Autor Share Napisano 12 Październik 2015 Rewers.Jeśli trzeba będzie ,to rozbroję z kapsla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bors74 Napisano 12 Październik 2015 Autor Share Napisano 12 Październik 2015 Może tu będzie lepiej widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.