bors74 Napisano 5 Październik 2015 Autor Napisano 5 Październik 2015 Proszę o poradę, czy taką monetę jak grosz praski, należy zabezpieczyć wazeliną kosmetyczną i czy można ją trzymać w kapslu. Pozdrawiam.
manierka Napisano 6 Październik 2015 Napisano 6 Październik 2015 Najpierw daj zdjęcia żebyśmy wiedzieli jak wygląda bo może michał nie trzeba robić. Napisz też oczywiście czy ją w czymś moczyłeś itp jak ma ci ktoś odpowiedzieć jak nic nie ma. Teraz ci mogę powiedzieć że generalnie wazeline to się stosuje gdzie indziej ;) jak już to paraloid
manierka Napisano 6 Październik 2015 Napisano 6 Październik 2015 Sorki miało być nic nie trzeba robić program mi zmienił;)
bors74 Napisano 6 Październik 2015 Autor Napisano 6 Październik 2015 Wrzucę fotki w niedziele. W niczym nie moczyłem tylko przemyłem w mydle.Dzięki manierka.
bors74 Napisano 12 Październik 2015 Autor Napisano 12 Październik 2015 Rewers.Jeśli trzeba będzie ,to rozbroję z kapsla.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.