propranolol Napisano 24 Wrzesień 2015 Share Napisano 24 Wrzesień 2015 Witam.Od kilku lat śmigam po polach i lasach z Midasem, postanowiłem kupić coś lepszego do kwoty 1550 nie więcej.Waham się między Garrett Euro Ace a Rutus Proxima, chcę szukać monetki i drobnicę.A może jest coś lepszego? Proszę o poradę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radekmale Napisano 27 Wrzesień 2015 Share Napisano 27 Wrzesień 2015 Niech kupi cos innego tekneticsa bo Garrett jest aktycznie przereklamowany. Mam 2 wykrywacze garrett 250 i teknetics euro pro i euro pro jest klasewyzej niz kanarek. 250 jest ciezki, zle wywazony i slabszy od tekneticsa. Jak wzialem do reki tekneticsa to cialem nia po polach jak kosiara bo leciutka i wiecej fantow nawuyciagalem niz 250 a do tego teknetics jest tanszy choc mi sie akurat trafil i dlatego mam 2-byla okazja to wzialem i jestem naprawde zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.