Gość Napisano 13 Sierpień 2002 Napisano 13 Sierpień 2002 HejJeżeli na tym forum jest jakiś poszukiwacz z Okolic Piaseczna, i czuje sie samotny w swoich weekendowych wypadach w teren to ja moge mu potowarzyszyć tak z ciekawości. Moge się na coś przydać np. noszenie saperki czy plecaka, lub koszyka z grzybami.PozdrawiamWIedźmin
Gość Napisano 13 Sierpień 2002 Napisano 13 Sierpień 2002 Wiedźmin,a masz jakiś transport?(do Piaseczna byłoby niezbyt daleko...)
Gość Napisano 13 Sierpień 2002 Napisano 13 Sierpień 2002 Hej.Zależy gdzie ten transport ma być, jakieś nieduże odległoścy były by do zalatwienia przy podziale kosztów wachy.Tak dla jasności to mówie o pod warszawskim Piasecznie, jakby co to daj znać na priv
Gość Napisano 14 Sierpień 2002 Napisano 14 Sierpień 2002 No Chyliczki nie są za blisko Piaseczna, o ile to są te Chyliczki o których ja myślePozdr
werk Napisano 16 Sierpień 2002 Napisano 16 Sierpień 2002 chyliczki są te ale jak nie za blisko to nic nie pomoge!
Gość Napisano 18 Sierpień 2002 Napisano 18 Sierpień 2002 Czyżby w Piasecznie i okolicach silna ekipa poszukiwaczy? Ja za niedługo opuszczam Wawę i staję się poszukiwaczem z Piaseczna :)Pierwsze próby już poczyniłem, niestety smieci wszędzie potworne ale próbować warto.Pozdrawiam! woytek
Gość Napisano 25 Sierpień 2002 Napisano 25 Sierpień 2002 Silna grupa to nie, przynajmniej narazie, zresztą chyba wszyscy którzy dali oznaki zainteresowania zostali mniej więcej wtajemniczeni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.