zaara Napisano 6 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2015 Witam,proszę o identyfikację guzika ze zdjęcia, średnica ok. 1,7 cm. Szukałam w buttonarium, znalazłam podobny, brytyjski ale różnią się szczegółami.Pod ostatnią armatą ma nieczytelny napis, oraz posiada rant i ozdobną obwódkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaara Napisano 6 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaara Napisano 6 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2015 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekoli Napisano 7 Wrzesień 2015 Share Napisano 7 Wrzesień 2015 http://www.colchestertreasurehunting.co.uk/militarynamedregiments.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekoli Napisano 7 Wrzesień 2015 Share Napisano 7 Wrzesień 2015 Tutaj mój z czytelnym napisem (Królewski Pułk Artylerii UK), znaleziony w centralnej Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaara Napisano 9 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Ślicznie dziękuję za odpowiedź.Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.