lolek Napisano 30 Marzec 2004 Autor Napisano 30 Marzec 2004 Witam! Mam wielka prosbe do producenta Rutusów. Chcialbym skontaktowac sie z Panem i porozmawiac na temat dostrojenia RF. Moje gg 4340727 , e-mail radun@wp.plPozdrawiam- olsztynianin
Gość Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 czasami to rece opadaja, czy tak ciezko jest wejsc na strone producenta i znalezc mail oraz telefon?
lolek Napisano 30 Marzec 2004 Autor Napisano 30 Marzec 2004 nie, nie jest trudno, trudno jest sie dodzwonic, a na korespondencje zwrotna nt. wykrywacza czekam juz 2 tydzien...Jeszcze jakies zarzuty?Pozdrawiam laika.
Gość Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 lolek, z tego co pisze producent na forum www.poszukiwanieskarbow.com, poczte sprawdza raz na pare dni, a i dostep do netu ma kiepski". Zaleca kontakt telefoniczny jako najpewniejszy. Chyba pozostaje Ci jednak wydzwanianie do skutku.pozdrawiam laik
Gość Napisano 30 Marzec 2004 Napisano 30 Marzec 2004 aha i przepraszam za ton mojego pierwszego postu
lolek Napisano 30 Marzec 2004 Autor Napisano 30 Marzec 2004 spoko, nic sie nie stalo...Sumienie mam czyste bo probowalem na wszelkie sposoby....bede probowal sie dodzwonic chyba...do skutku:)pozdro
lolek Napisano 30 Marzec 2004 Autor Napisano 30 Marzec 2004 Dodzwonilem sie, wszystkie moje watpliwosci zostaly rozwiane. Dziekuje panu Arkadiuszowi za rzeczowe podejscie do sprawy i anielska cierpliwosc:)Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.