torba5 Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Tradycja musi być podtrzymana kolejna impreza plenerowa zaplanowana w terminie 30 wrzesień do 4 październik 2015 ,zakwaterowanie to co zwykle na wiosnę ,dla nowych chętnych info na priv http://odkrywca.pl/grupa-silesia-exploration-xi-zlot-kwiecien-2014,727295.html#727295http://odkrywca.pl/silesia-exploration-xii-zlot-wrzesien-2014-wal-pomorski,733231.html#733231http://odkrywca.pl/silesia-exploration-xiii-zlot-kwiecien-2015,738895.htmldodam tylko że kwatery pełen wypas (duży dom) ,miejsce na imprezy w ogrodzie ,miejsce na ognisko pozdro Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Może bym się wybrał ? Są jeszcze miejsca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 2 Wrzesień 2015 Share Napisano 2 Wrzesień 2015 Jaki rejon tym razem? Powtórka miejsca czy coś nowego?Przyjedź do nas w ten weekend na V Sieradzki Piknik Poszukiwaczy to obgadamy sprawy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 3 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2015 jeszcze jeden termin wchodzi w rachubę tydzień wcześniej od 23-27 trzeba by było zrobić jakieś głosowaniektóry termin lepszy jak na razie plan zlotowy u Anety bo dom ogromny i obejmuje taką ekipę ale jakby ktoś wysunął jakąś inna opcję można to rozważyć były plany na świętokrzyskie ale nie znalazło się nic stosownego pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 3 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2015 Jako że ustalone było że ostatni weekend września od zawsze, to ostatni weekend września to jest 23-27 i to jest termin ostateczny zlotu pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 kij jesli są jeszcze miejsca ,to w tych dniach ide na zwolnienie ,zapiszcie mnie do ekipy jadee. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsx7 Napisano 4 Wrzesień 2015 Share Napisano 4 Wrzesień 2015 Rafi, 23-27 mam niepewny i nie wiem jeszcze czy pojadę :(ale od 30 biore urlop więc mam mógłbym śmiało :|ale jak mówisz, że ostatni weekend września i nie da się zmienić to trudno :| mam nadzieję że wszystko mi wypali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2015 jako że od zawsze trzymam się ostatniego weekendu września to większość zaplanowała 23-27 i muszę się tego trzymać sorry za taką dezinformację mam nadzieję że wszystkim się udapozdroRafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koziarzumyslu Napisano 5 Wrzesień 2015 Share Napisano 5 Wrzesień 2015 to co są jeszcze wolne miejsca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Patryk masz honorowe miejsce wśród Silesian więc zawsze i więcej nie pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 5 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Patryk masz honorowe miejsce wśród Silesian więc zawsze i więcej nie pytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rutusbrutus1983 Napisano 5 Wrzesień 2015 Share Napisano 5 Wrzesień 2015 hej Rafi pozdrowienia z Francji ;) -Pawelobecnie przebywam na misji w afryce wiec w tym roku nie przylacze sie do ekipy.stary login zablokowany wiec pisze z nowego ;)udanych poszukiwan bede czekal na foto relacje pozdrow Wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsx7 Napisano 5 Wrzesień 2015 Share Napisano 5 Wrzesień 2015 Dzięki za pozdrowienia Francuzik 😉Magiczny słoik czeka 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 9 Wrzesień 2015 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2015 Panowie wiem że późno dałem info ale taki czas ,miało nie być zlotu ale jest nie mam kontaktu do wszystkich ,brakuje paru Silesian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsx7 Napisano 10 Wrzesień 2015 Share Napisano 10 Wrzesień 2015 Ja jednak nie dam rady 😭 jadę w tym czasie do Gdańska i wracam dopiero w sobotę wieczorem, a myślałem , że chociaż na jeden wieczór do Was zawitam, niestety 😂 Milej zabawy i owocnych dołków 😉Dasz dół 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilu1967 Napisano 18 Październik 2015 Share Napisano 18 Październik 2015 no co panowie może jakes fotki byscie wkleili z zlotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 19 Październik 2015 Share Napisano 19 Październik 2015 Spektakularnych znajdek nie było , ale atmosfera jak zwykle super ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 19 Październik 2015 Share Napisano 19 Październik 2015 Było zwiedzanie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 19 Październik 2015 Share Napisano 19 Październik 2015 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 19 Październik 2015 Share Napisano 19 Październik 2015 Trochę westernu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 19 Październik 2015 Share Napisano 19 Październik 2015 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 19 Październik 2015 Share Napisano 19 Październik 2015 Do zobaczenia na wiosnę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobi10 Napisano 19 Październik 2015 Share Napisano 19 Październik 2015 Dla ciekawskich , gdzie i co .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.