Skocz do zawartości

Od czego zaczac... pytanie od laika

tomtom999

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam Panie i Panow.

Czytam Wasze forum juz od jakiegos czasu jednak dopiero teraz sie zarejestrowalem.

Mam krotkie pytanie i licze na krotka i zwiazla odpowiedz, domyslam sie ze podobnych pytan bylo juz tutaj wiele, jednakze sprobuje szczescia i mam nadzieje ze hejtu nie bedzie.

Krotki wstep: sasiadka babci na wiosce przyjela ostatnio swoja przyjaciolke z dawnych lat ktora teraz mieszka w Niemczech. Zawitali do babci i Niemka mowila cos o tym jak ze kiedys gdzies tamn za plotem zakopali mala szkatulke z monetami i jakimis pierscionkami. Dokladnie nie pamieta gdzie to bylo ale obszar mniej wiecej oznaczyla.

Mysle sobie ze mozna by przeskanowac teren bo na pewno nie bede kopal gdzie popadnie :)

Pytanie - jaki wykrywacz najlepiej poradzi sobie ze zlotem i do jakiej glebokosci da mi wskazanie. Czytajac troche o Garrettach 150/250 to wynika ze ze standardowa cewka wykryje do ok 30-40cm. Glebiej juz bedzie problem.

Czy jest jakis 'budzetowy' wykrywacz ktory da mi wskazanie na taki kolor do metra , 1,5m? Jesli nie budzetowy to czego musze szukac (odnosnie wypozyczenia badz tez kupna)?

Dziekuje bardzo i pozdrawiam.

Grzesiek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie