szmilas Napisano 5 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2015 Witam szanownych kolegów, wyszły mi takie dwa guziki WP. Koledzy stwierdzili ze to guzik wz.52 Znalezione zostaly w rejonie działania 1DP w marcu 1945 koło Mirosławca. Interesuje mnie jakie guziki stosowane były w Wojsku Polskim na wschodzie i LWP w latach od 1943-do wprowadzenia modelu wz.52 Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 5 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2015 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zozu Napisano 6 Sierpień 2015 Share Napisano 6 Sierpień 2015 Zajrzyj kolego na e-maila. Wysłałem Tobie link do pdf na temat guzików. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 6 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2015 Dziękuję Ci kolego bardzo serdecznie, słyszałem o tej lekturze ale nie mogłem znaleźdz. Teraz juz wszystko jasne :-) pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.