szmilas Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2015 zmiana działu...Witam jak w poscie trafił mi się taki oto ładny szeląg niestety troszke dostał.Proszę o podpowiedziodnośnie:po pierwsze PROSTOWANIE, podejmować się go jeżeli tak to jak czy raczej się złamiePo drugie CZYSZCZENIE. Czyścić czy tak pozostawić jeżeli czyścić to co byście polecili.Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2015 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 3 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2015 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 12 Sierpień 2015 Share Napisano 12 Sierpień 2015 Raczej się złamie ja nie prostuje monet tym bardziej z zębem czasu a poczyscic pasta polerska lub natłuscic w oliwce niech polezy na dłuzej będzie ładny stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmilas Napisano 16 Sierpień 2015 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2015 dzięk, teżtak myślałem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.