italsko Napisano 27 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2015 Witam wszystkich, jest to mój pierwszy post na forum :)Do założenia konta zmobilizowała mnie ta dziwna moneta(?)kontekst- Dolny Śląsk, okolice Strzegomia średnica- równo 17mm materiał-srebro (potwierdzone u jubilera)Zadziwia mnie stan, przedmiot nie ma nawet najcieńszej patyny, którą miały moje nowsze srebra. Rozumiem, że próba ma znaczenie, ale i tak wydaje mi się to dziwne. Nie wiem czy przedmiot został sfotografowany z dobrej strony.Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italsko Napisano 27 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2015 Środek wklęsły,z wypukłym znakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
italsko Napisano 27 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2015 tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.