Mina666 Napisano 22 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2015 WitamKupiłem używana cewkę na allegro NEL Storm dla AT Pro. Jednak po podpięciu do AT PRO, cewka ciągle sie wzbudza przy poruszaniu, przy ocieraniu sie o trawy i lekkim potrząsaniu,nawet gdy próbuje zrobić balans gruntu,zmniejszałem czułosc ale to nic nie daje, jesli nie poruszam wykrywaczem cewka jest stabilna, lub gdy ruszam bardzo wolno i uważam aby o nic nie ocierała. Cewka była zakupiona w styczniu tego roku wiec jest jeszcze na gwarancji. Resetowałem Wykrywacz po podpięciu nowej cewki ale także nic. Cewka cała, nie jest pęknięta. Nie sądzę aby to tak miało byc, gdyż jest to dość uciążliwe. Dlatego zastanawiam sie nad zgłoszeniem cewki na gwarancje, a moze macie jakies inne pomysł? moze robie cos zle. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioAT Napisano 22 Lipiec 2015 Share Napisano 22 Lipiec 2015 Witam!Miałem to samo z cewką ale NEl Hunter. Obawiam się że masz uwalony" przewód .Jeśli jest na gwarancji to tylko reklamacja .Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.