szczurek_1979 Napisano 18 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2015 witam. Mam problem z identyfikacja sygnatur na groszku. Wykopek świeży ;) metal to standardowo amelinium, średnica 19 mm, sygnatury: K H Q 39.Pomożecie z identyfikacją?pozdrawiamszczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 18 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2015 ujęcie pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 18 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2015 ujecie drugie. Sygnaturki trochę lepiej widoczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 18 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2015 po wpisaniu w googla sygnatur wychodzą mi jakieś cuda wianki na kiju ale nic o guzikach :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 19 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2015 nikt nic? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 19 Czerwiec 2015 Share Napisano 19 Czerwiec 2015 Powiem szczerze, że ja tam nie widzę wielkiego H". Bardziej skłaniałbym się ku stwierdzeniu, że jest tam: K.u.Q. Według moich ustaleń chodzi tutaj o producenta: Klein & Quenzer AG., Oberstein a. d. Nahe. Z tym, że na guziku jest skrócony zapis słowa und" (i) w postaci jednej literki u". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 19 Czerwiec 2015 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2015 kurde całkiem możliwe ze to jest u":) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.