Salwi Napisano 15 Maj 2015 Autor Share Napisano 15 Maj 2015 Cześć,Jeżeli trafiłem do złego działu to bardzo przepraszam, nie bardzo wiedziałem gdzie się z tym udać. Właśnie otrzymałem telefon od znajomego, jego przyjaciółka w okolicach Leszna zgubiła złoty pierścionek. Nie był on może tyle wartościowy, co dla dziewczyny stanowił dużą wartość sentymentalną. Jest zdesperowana na tyle, że jest w stanie zapłacić parę złotych za pomoc w odnalezieniu. Ja niestety nie mogę pomóc, raz duża odległość a dwa brak czasu na taki wyjazd.. Ruszyło mnie, gdy całkiem obca osoba, szlochając wręcz błagała bym przyjechał i jej pomógł lub pomógł znaleźć osobę, która byłaby w stanie pomóc. Jeżeli ktoś z tych okolic miałby ochotę pomóc to proszę o niezwłoczny kontakt. Więcej dokładniejszych informacji (dokładne miejsce zgubienia, numer kontaktowy) udzielę mailem. Jak wspomniałem przewidziana jest nagroda za pomoc, a przede wszystkim wdzięczność drugiej osoby. Dziękuję i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 15 Maj 2015 Share Napisano 15 Maj 2015 W niedzielę planuję jechać w gości do Lipna koło Leszna.Jeżeli plan wypali to jutro wieczorem dam znać i poszukamy zguby:-)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 16 Maj 2015 Share Napisano 16 Maj 2015 A ja jade w niedziele rano do Czaczy z Poznania, jak jeszcze aktualne to chętnie BEZINTERESOWNIE sprobuje pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salwi Napisano 16 Maj 2015 Autor Share Napisano 16 Maj 2015 Oczywiście, to wciaz jest aktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 16 Maj 2015 Share Napisano 16 Maj 2015 To podeślij jakies dane, kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 16 Maj 2015 Share Napisano 16 Maj 2015 Witam.Ja niestety jutro nie pomogę.Ale gdyby Koledze MarekDys się nie powiodło(mam nadzieję że znajdzie zgubę:-)) to za tydzień jestem do dyspozycji.Najlepsza nagroda to anan" na ustach koleżanki:-))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 17 Maj 2015 Share Napisano 17 Maj 2015 Witam,niestety nie udało mi się,dojechać a nawet wyjechać z Poznania, grilowanie" zakonczylo się nad ranem dopiero ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 17 Maj 2015 Share Napisano 17 Maj 2015 Witam.Więc gdyby nikt się nie znalazł w przyszłą niedzielę mogę pomóc.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 19 Maj 2015 Share Napisano 19 Maj 2015 Salwi..jakby się 'kółeczko' nie znalazło to się odezwij-tylko żeby to nie były jakieś hektary :) Bo jak ostatnio pojechaliśmy szukać złotej pierdółki,to na miejscu się okazało że to na terenie ponad dwóch boisk piłkarskich+dziesiątki 'pobocza' :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 30 Maj 2015 Share Napisano 30 Maj 2015 No i ktoś z kolegow pomogl tej biednej kobiecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 2 Czerwiec 2015 Share Napisano 2 Czerwiec 2015 Chcięliśmy pomóc ale chyba zguba się znalazła bo zero odzewu:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.