samjo Napisano 1 Maj 2015 Autor Share Napisano 1 Maj 2015 Witam,mam w swojej kolekcji takie oto medaliki,chciał bym się dowiedzieć jakie są stare, i jakie może być ich pochodzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samjo Napisano 1 Maj 2015 Autor Share Napisano 1 Maj 2015 to drugie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samjo Napisano 1 Maj 2015 Autor Share Napisano 1 Maj 2015 medalik jest wielki,masywny.napisy to:COEUR CACRE DE JESUS AVEZ PITIE DE NOUS. i na drugiej stronie jest: COEUR DE MARIE PRIEZ POUR NOUS. mogłem coś przekręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samjo Napisano 1 Maj 2015 Autor Share Napisano 1 Maj 2015 to druga strona mniejszego medalika.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
numi5 Napisano 1 Maj 2015 Share Napisano 1 Maj 2015 XVIII w, http://objetsreligieux.forumsactifs.com/t650-medaille-du-christ-et-de-marie-mi-a-fin-xixeme-beliere-perpendiculaire . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samjo Napisano 1 Maj 2015 Autor Share Napisano 1 Maj 2015 dzięki,XVIIIwiek to ładnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmland Napisano 3 Maj 2015 Share Napisano 3 Maj 2015 zobacz na pocztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.