Szaman9 Napisano 25 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2015 co to za monetka .wygląda jakby trzy kółka ,herby się stykały , na jednym lew? na tylnych łapach , na drugim jakby dwa skrzyżowane miecze , ale z okrągłymi na dole końcami , trzeciego nie rozczytam , i dwa jakby podkreślone linią , a druga strona pusta , nic . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 25 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2015 druga strona i sorrka za zdjęcia , ale takie wymogi i taki sprzęt , pozdrawiam i obfitości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 25 Kwiecień 2015 Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Kolego Szaman, musisz wykadrować zdjęcia. Dobrze, żeby moneta stanowiła ok 80-90% kadru, wtedy łatwiej obadać co to za przedmiot.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 25 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2015 nie jestem w tym mistrzem , może jakaś podpowiedź przy okazji , próbowałem , wycinałem duże w faststone capture i wklejałem do paint'a , ale wtedy rozmiar mogłem wkleic na forum 2-ście ileś na 8-siąt parę , więc wolałem dac to , myślałem , że może ktoś od razu zajarzy , nieraz tak przecież bywa , no nic czekam dalej , najbliżej mi było do groszy jakichś z gdzieś 1615 r . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosforek Napisano 25 Kwiecień 2015 Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Śląsk - Legnica, Jerzy Rudolf (1621-1653), 3 halerze z lat 1622-1623 ?coś takiego:http://www.ma-shops.de/olding/item.php5?id=250475polecam:http://odkrywca.pl/jak-zrobic-wystarczajaco-poprawne-zdjecie-monety,691904.html#691904Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Rosforek 19:48 25-04-2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 25 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2015 podwójne dzięki , nie mam więcej pytań w tym temacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.