epitojatek Napisano 25 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Wpadła mi kiedyś taka moneta. Byłem pewien iż jest to fals boratynki więc przeprowadziłem próbę czyszczenia w wersanianie dwusodowym ( żeby zobaczyć jak działa)Jednakże wpadłem ostatnio na zdjęcia monet np. kopiejek ze św Jerzym i teraz już nie wiem czy na pewno jest to fals boratynki czy inna moneta. Proszę o upewnienie mnie w moim przekonaniu lub wybicie mnie z błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epitojatek Napisano 25 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Druga strona. Wielkość oczywiście boratynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epitojatek Napisano 27 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Fals? Czy nie fals? Oto jest pytanie. Może jednak ktoś pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrV Napisano 27 Kwiecień 2015 Share Napisano 27 Kwiecień 2015 W tym stanie ciężko powiedzieć. I w tym stanie boratynki to chyba nieszczególnie istotne. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.