Prospector_WWY Napisano 23 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Poproszę o identyfikację guzika. Słabo widoczna 6 lub B lub G w górnej części. Średnica 21 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prospector_WWY Napisano 23 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prospector_WWY Napisano 23 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2015 Miało trafić do działu Identyfikacja ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Słabo czytelny, ale może to być rosyjski guzik wojskowy wzór 1829. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prospector_WWY Napisano 24 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Podniosę, bo może jeszcze ktoś ma jeszcze jakiś pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristo993 Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 myślę że jest to raczej Pułkowy Rosyjsiki guzik wojskowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prospector_WWY Napisano 24 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2015 Położenie 6 na guziku oraz jej czcionka jakoś mi nie pasuje do pułkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kristo993 Napisano 24 Kwiecień 2015 Share Napisano 24 Kwiecień 2015 są to tylko moje przypuszczenia chodź czcionka jest zdecydowanie inna widziałem podobne i raczej cyfra byłam w centrali i bardziej wyraźnie niż na płasko jak jest w twoim wypadku ale niech inni się wypowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.