jaskinek Napisano 17 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Prośba o identyfikację.Rozmiar 26 x 26 mm.,mosiądz,bicie jednostronne(wytłoczka).Kolejne znalezisko w okolicy Mrzeżyna.Do moderatora:Gdzie mam zamieścić post ,skoro nie mam pojęcia co to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 17 Kwiecień 2015 Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Na pewno nie jest to moneta...daj to w identyfikacji(bez numizmatów) albo proś moda bo wątek znowu poleci.Na moje oko to tabliczka z numerem domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 17 Kwiecień 2015 Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Tzn. proś moda by przeniósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaskinek Napisano 17 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Tak jak pisałem to kolejna laszka "znaleziona mniej więcej w tej samej okolicy.Dla tego dałem do numizmatów,że moje podejrzenia to np.pieniądz zastępczy lub coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 17 Kwiecień 2015 Share Napisano 17 Kwiecień 2015 Tfu...oczka mnie się już niestety zużyły...przeczytałem 26x26cm.Sorry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.