Szaman9 Napisano 17 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2015 może ktoś coś kojarzy , albo może coś podpowiedziec , z tyłu pisze Extra Fine i jest literka R w promieniach jakby dookoła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 17 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2015 tył tego guziczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 17 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2015 i drugi przy okazji jak można . I dzięki z góry . pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 17 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 17 Kwiecień 2015 przepraszam , ale gafa , Fein oczywiście ma by , przepraszam . Extra Fein . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 25 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2015 drugi znalazłem http://www.buttonarium.eu/kolekcja/guzik/6798 , ale pierwszego nie mogę za nic w świecie może ktoś pomorze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klika73 Napisano 25 Kwiecień 2015 Share Napisano 25 Kwiecień 2015 Pruski urzędniczy wzór orła po 1888 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szaman9 Napisano 26 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2015 dzięki śliczne , właśnie miałem problem z orłem , jakoś mi nie pasował , ufam zatem i obfitości !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.