Gość Napisano 12 Sierpień 2002 Napisano 12 Sierpień 2002 Czy jest coś wartego obejrzenia we Wrocławiu?Chodzi o bunkry i systemy fortyfikacyjne.Oraz czy we Wrocławiu są jakieś zorganizowane grupy explorujące fortyfikacje z okresu IIWŚ?Za informacje z góry dziękuję.
Gość Napisano 13 Sierpień 2002 Napisano 13 Sierpień 2002 poszukaj w historii forum , jakiś czas temu była mapa podziemnego Wrocłąwia - ktoś ją zeskanował i podsyłał - ogólnie z fortyfikacjami - dostępnymi we Wrocławiu jest ciężko , może bunkry na strzegomskiej i grabiszyńskiej i ew handlowe podziemia PKP
Gość Napisano 13 Sierpień 2002 Napisano 13 Sierpień 2002 Czy mógłóbyś przesłac mi taką mapę na priv ?Z góry dziękuję i pozdrawiam,czaja
Gość Napisano 13 Sierpień 2002 Napisano 13 Sierpień 2002 witam. co do ciekawych miejsc we wroclawiu, to polecam dzielnice maslice" jest tam tak zwane zrzutowisko" po rosyjskie.moi kolesie wykopali tam troche sprzetu wojennego niemieckiego jak i polskiego z 39.z tego co wiem to i teraz tez troche sie tam znajduje fantow lecz coraz mniej.
Pulsak Napisano 18 Sierpień 2002 Napisano 18 Sierpień 2002 ZGR mam wielka prosbe,czy mogłbys mi przeslac tez te mapy:)??z gory dziekuje.darz dol.Gpulsakowski@wp.pl
Gość Napisano 19 Sierpień 2002 Napisano 19 Sierpień 2002 A szukał ktoś na wyspie Opatowickiej? Czy można znaleźć tam coś ciekawego, ostatnio znalazłem tam coś wyglądającego na ślady po okopach, ale jestem zupełnie świeży w militariach , więc mogę się mylić. No i bardzo mnie zaciekawił przewrócony słup chyba energ., z bardzo dziwnym fundamentem...
ZGR Napisano 21 Sierpień 2002 Napisano 21 Sierpień 2002 Pulsak - chcesz te mapy czy nie, wysyłałem ci już 6 razy i ciągle wracają z powrotem. Podaj inny adres lub wyczyść skrzynkę pocztową bo jest przeładowana. Mapki mają ok. 2 MB.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.