danielw4 Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Napisano 7 Kwiecień 2015 Witam forumowiczów. W moim At Pro siadł pinpoint,gdy wciskamy przycisk słyszę tylko delikatne bzyczenie.....Viking za naprawę krzyknął 2000pln a konkurencja 1000pln,czy znacie może jakiegoś magika od elektroniki,który nie wymieniałby całej płytki na nową,tylko spróbował naprawić starą?Myślę,że nie jest to statek kosmiczny i dla fachowca nie powinno to być problemem.Z góry dzięki za jakiekolwiek informacje
marioAT Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 Witam! No nieźle 2000 za naprawę to lepiej kupić nowy bo za chwilę się popsuje się coś innego .Swoją drogą na ebay mozna kupić At Pro za 2400 a w Polsce 3019 PLN no ale przecież Garrett podniósł ceny banda pazernych skurwieli .Jak znasz angielski napisz do Garrett w USA i powiedz im ile w Polsce kosztuje naprawa może wreszcie ktoś dobierze się tej bandzie do dupy .
danielw4 Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Napisano 7 Kwiecień 2015 To był mój ostatni zakup w tej firmie.Konkurencja zrobi za ok.1000 zł... Pytam skąd taka rozbieżność? Poza tym konkurencja coś doradziła,porozmawiała jak z człowiekiem a tam 2000 klocki i nie ma o czym gadać.Nie polecam.Spróbuję jeszcze podpiąć inną cewke,może tam tkwi problem.Poprawili mi humor na koniec dnia.Za wykrywke dałem 2200 a naprawa 2000.
Gość Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 Zapomniałem, że AtPro ma taką funkcję ;-).Przy odrobinie wprawy jest zbędna.
danielw4 Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Napisano 7 Kwiecień 2015 Ale jest pomocny przy określaniu wielkości przedmiotu
Gość Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 Tysiak to i tak sporo. Cenią się za wlutowanie jakiejś pierdoły.
Juliano84 Napisano 8 Kwiecień 2015 Napisano 8 Kwiecień 2015 Zapytaj lepiej jakiegoś elektronika w serwisie agd rtv ,według mnie jak tylko pinpoint nie działa ,to przycisk (mikrostyk)nawalił,albo zimny lut trzeba poprawić, koszt mikrostyku to ok 1 zł. także tysiak to Ho Ho za dużo .
torba5 Napisano 8 Kwiecień 2015 Napisano 8 Kwiecień 2015 Skontaktuj się Proscanem ,specyficzny to człek ale wykrywacze ogarnia i pewnie nie będzie tak drogo
danielw4 Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Napisano 8 Kwiecień 2015 Kontaktowałem się z Proscanem..... wszystko jest do ogarnięcia a 1000zł z tego co się dowiedziałem,to koszt nowej płytki,którą można wymienić samemu bo jest na pinach.Przynajmniej w Pruszkowie i Proscan rozmawiają z klientem normalnie i mają dobre podejście do klienta a w Vikingu 2000 i jak se pan chce.Chyba napiszę do Garretta i zapytam o co kaman z tymi 2000 tysiakami.Może jakby zabrali przedstawicielstwo ludziom z nad Wisły to poszłoby to w dobrym kierunku dla przyszłych osób korzystających z serwisu
rufa Napisano 8 Kwiecień 2015 Napisano 8 Kwiecień 2015 Omijać,tą warszawską firmę-szerokim łukiem.Może kiedyś zrozumieją,ze nie tedy droga i że-klient,nasz pan a jego pieniądze są,naszym utrzymaniem".
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.