sebaleśny Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Proszę o podanie okresu z jakiego pochodzi ten guzik.Próbowałem coś znaleźć ale tych guzików jest tak dużo i rozpiętość w czasie też spora i się pogubiłem.Wiem ,że francuski i w zasadzie to tyle.Średnica 1,7 cm żadnych sygnatur. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaleśny Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2015 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaleśny Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2015 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hermanos Napisano 7 Kwiecień 2015 Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Taki?http://www.buttonarium.eu/kolekcja/guzik/4707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebaleśny Napisano 7 Kwiecień 2015 Autor Share Napisano 7 Kwiecień 2015 Taki ale nie posiada poprzecznych prążków i żadnych sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.