rothmans Napisano 6 Kwiecień 2015 Autor Napisano 6 Kwiecień 2015 WitamOd paru miesięcy latam po lesie ( militarka) i po polach (monety) z garrettem 250Chce coś lepszego i teraz takie jest moje pytanie.Czy lepiej dokupić cewkę ultimate 13 do garretta?Albo jakąś inną nie wiem co polecicie :/ Czy szukać Garretta EuroAce? Pozdrawiam
straczek1988 Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 moim zdaniem Euroace. 250 z 13'' kupy du..y się nie trzyma, jakby zaraz wszystko miało się rozlecieć. Za duża jest po prostu wg mnie
motokrys10 Napisano 7 Kwiecień 2015 Napisano 7 Kwiecień 2015 ace 350 z oryginalną dd jest lepszy od 250tki z 13 ultimatem, dlatego że działa stabilnie normalnie a na detechu szaleństwo do potengi
rothmans Napisano 8 Kwiecień 2015 Autor Napisano 8 Kwiecień 2015 Tak ale wydziałem filmik na you tube 250 właśnie z 13 ultimate i bardzo ładnie to działało W Euro za to podobno dyskryminacja na żelazo jest jakoś ulepszona, może ktoś coś więcej na ten temat?
motokrys10 Napisano 12 Kwiecień 2015 Napisano 12 Kwiecień 2015 filmik z ace 250 na ultimate w którym koleś monetki łapie na 30 35cm to sciema cewka bardzo lubi się wzbudzać bez powodu a pod liniami to zapomnij nawet nie przejdziesz namierzanie fatalne zasiegi nie wiele lepsze 22-24cm duża monetka wykonanie OK choć Nel przy niej to majstersztyk Co prawda testowałem na moim kanarku tylko detecha ale na Xterce 705 Nela tornado a to nie to samo na Minelabie Nel pracuje idealnie sądze że na ace będzie podobnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.