Skocz do zawartości

Minelab X-terra 70 / Rutus Proxima 5.0

symenio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
brodkarz ale monetek z 30cm i więcej nie sięga gorzej identyfikuje wiem to porównując kolegi Argo a to prawie to samo co proxima.Żeby nie ciągnąć w nieskończoność tego wątku Moja opinia na temat X terry 705 bardzo fajny wykrywacz sądzę że lepszy i bardziej uniwersalny od każdego Rutusa i jeden z lepszych na rynku uznany na całym świecie od USA po Rosję.
Napisano
mam terke 705 cewka 7,5khz 10,5 i ostatnio bardo sie zdiwilem jak kolesie z optimami nas zalatwili optimy widzialy wszystkie nasze sygnaly ale przy ciekich sreberkach oni mieli sygnaly na kolor a terki ich sygnaly widzialy tylko na AM jako zelazo druga sprawa ze chodzili na sluchawkach my bez ich cewki 29cm i 16khz nasze 26cm 7.5khz i na ciekich Korybutach poleglismy
Napisano
A ty znowu swoje :)
Ach te testy:)
Wiarygodne to jest jak pójdziesz i sam sprawdzisz. Widziałem ludzi którzy mając super sprzęt nie potrafili go wykorzystać. A znowu ludzie z kiepskim sprzętem wyciągali super znajdki. Skąd wiesz że na filmiku są ludzie co dobrze sprzęt ustawili :)
Pozdrawiam Brodkasz.
Napisano
testy mam gdzies dzis dokupie cewke 18,75 khz 10,5 i zobaczymy czy na przeszukanym terenie jeszcze cos wyjdzie rutus optima ze zwykla cewka CC to kibel ale z 29DD cos daje
Napisano
Co do testów to po użytkowaniu wielu wykrywek wiem ze mając jakieś doswiadczenia w temacie można ocenić po filmiku jeśli był rzetelnie nakręcony! mozliwosci wykrywacza. Wiem ze są fani Rutusa jeśli was urazilem swoimi wypowiedziami przepraszam! Ja ze swoich obserwacji mogę stwierdzić ze Minelab x terra 705 bardziej mi odpowiada. Częstotliwość raczej zasięgu nie zwiększy tylko poprawi identyfikacje dyskryminację. Natomiast wielkość cewki tak
Napisano
dzisiaj z nowa cewka10,5 18,75 khz na schodzonym terenie sparing z optima ,moze mialem wiecej szczescia bo ja szesc moniakow optima zero w guzikach po rowno

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie