bassista Napisano 8 Marzec 2015 Autor Share Napisano 8 Marzec 2015 Panowie, temat dość pilny. Mojej dobrej koleżance jest potrzebne zdjęcie budynku przy ul. Senatorskiej 6 w Poznaniu z czasów przedwojennych. Ma ktoś takie, może zdjęcie ulicy lub innych budynków w okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 8 Marzec 2015 Autor Share Napisano 8 Marzec 2015 O ten budynek chodzi (zdjęcia z google maps) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekDys Napisano 9 Marzec 2015 Share Napisano 9 Marzec 2015 No niestety nie podchodzi o ustawe o odsyskania ..... ;) bo budynek z lat 50 tych !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 9 Marzec 2015 Autor Share Napisano 9 Marzec 2015 Jestes pewien? W okolicy jest kilka o podobnej bryle i sa one przedwojenne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 9 Marzec 2015 Autor Share Napisano 9 Marzec 2015 zreszta na elewacji od podworka sa slady po kulach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 15 Marzec 2015 Autor Share Napisano 15 Marzec 2015 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aleksander.pe Napisano 28 Czerwiec 2015 Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Czesc,ja mieszkam na podkomorskiej i interesuję sie historią tak zwanej abisynii". Nie mam fotki tego budynku, sam zbieram i szukam takich materiałów. Na razie tylko powojenne. Ale napisz na moj adres par-adox@wp.pl jesli byś coś miał ciekawego albo poprostu żeby pogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-adi- Napisano 1 Lipiec 2015 Share Napisano 1 Lipiec 2015 Patrząc po zdjęciu to wygląda na modernizm z lat 20/30. Na 90% przedwojenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.