bassista Napisano 8 Marzec 2015 Autor Napisano 8 Marzec 2015 Panowie, temat dość pilny. Mojej dobrej koleżance jest potrzebne zdjęcie budynku przy ul. Senatorskiej 6 w Poznaniu z czasów przedwojennych. Ma ktoś takie, może zdjęcie ulicy lub innych budynków w okolicy
bassista Napisano 8 Marzec 2015 Autor Napisano 8 Marzec 2015 O ten budynek chodzi (zdjęcia z google maps)
MarekDys Napisano 9 Marzec 2015 Napisano 9 Marzec 2015 No niestety nie podchodzi o ustawe o odsyskania ..... ;) bo budynek z lat 50 tych !!!
bassista Napisano 9 Marzec 2015 Autor Napisano 9 Marzec 2015 Jestes pewien? W okolicy jest kilka o podobnej bryle i sa one przedwojenne.
bassista Napisano 9 Marzec 2015 Autor Napisano 9 Marzec 2015 zreszta na elewacji od podworka sa slady po kulach
aleksander.pe Napisano 28 Czerwiec 2015 Napisano 28 Czerwiec 2015 Czesc,ja mieszkam na podkomorskiej i interesuję sie historią tak zwanej abisynii". Nie mam fotki tego budynku, sam zbieram i szukam takich materiałów. Na razie tylko powojenne. Ale napisz na moj adres par-adox@wp.pl jesli byś coś miał ciekawego albo poprostu żeby pogadać.
-adi- Napisano 1 Lipiec 2015 Napisano 1 Lipiec 2015 Patrząc po zdjęciu to wygląda na modernizm z lat 20/30. Na 90% przedwojenny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.