Skocz do zawartości

Cewka Mars Tiger

sebahol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Czy ktos wie kto zajmuje sie sprowadzaniem cewek z Ukrainy?Interesowala by mnie ta konkretnie.Ktos uzywal cewek z tej firmy?Pozdrawiam

http://cart.in.ua/coils/coil-viking/mars-md-tiger-for-viking/mars-coil-tiger-for-viking/mars-tiger-for-ground-efx-mx-100e-200e-300-400
Napisano
Te cewki spotyka się w Polsce tylko z prywatnego importu,jednak wcale nie są lepsze od Nel.Więc po cholerę pchać się w to, kiedy Nel ma dystrybucje i serwis w kraju.
Napisano
Gdyby to bylo takie proste to bym kupil bo niedlugo jade na krotki urlop do Polski.Niestety Nel nie produkuje na dzien dzisiejszy cewek do tego detektora wiec dalej szukam Marsa:)A jak nie to zamowie od producenta ale wolalbym kupic w kraju.Pozdrawiam
Napisano
Jestem zaskoczony że ktoś nie związany z tą branżą ,sprzedaje te cewki w Polsce.W sumie to nawet dobrze,tylko ta nazwa firmy trochę dziwna.
Napisano
Teraz zobaczyłem że sprzedają podróbki chińskie T2 / F75.Ceny przystępne,ale już MX dużo droższe niż te z All.
  • 1 month later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie