samjo Napisano 5 Luty 2015 Share Napisano 5 Luty 2015 Witam, jeśli jest ktoś z okolic zainteresowany na wspólne wypady w weekendy ,proszę o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasy Napisano 28 Luty 2015 Share Napisano 28 Luty 2015 Witam!Jestem z okolic i jestem zainteresowany wspólnym wypadem. Podaj propozycję terminu wypadu, a ja się spróbuje dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samjo Napisano 9 Maj 2015 Autor Share Napisano 9 Maj 2015 Witam, skąd jesteś? Można by gdzieś zorganizować jakiś wypad. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 10 Maj 2015 Share Napisano 10 Maj 2015 samjo fajne te medaliki...chetnie bym tez takie pokopał:-D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samjo Napisano 10 Maj 2015 Autor Share Napisano 10 Maj 2015 Fajne, fajne , czasem się trafi Hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasy Napisano 23 Maj 2015 Share Napisano 23 Maj 2015 To co chlopaki? Kopiemy jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk86 Napisano 17 Kwiecień 2016 Share Napisano 17 Kwiecień 2016 Witam, czy ktoś chętny na wspólne kopanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robik1985 Napisano 15 Maj 2016 Share Napisano 15 Maj 2016 witam jestem chętny na spólny wypad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 25 Wrzesień 2016 Share Napisano 25 Wrzesień 2016 Witam szukam Kolegi zmotoryzowanego, cel wspólne wypady w teren...Jakby co priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 8 Marzec 2017 Share Napisano 8 Marzec 2017 Ktoś coś? pogoda sprzyja...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.